KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi

May

Okulumuz öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı okulumuz sergi salonunda 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yapıldı

May

Okulumuzca bu sene 9.su düzenlenen KÜMATFEN (Kütahya Matematik Fen Olimpiyatları) sınavında dereceye giren öğrenciler ve okullar ödüllerini okulumuzda düzenlenen törenle aldılar.

May

Okulumuzca bu sene 9.su düzenlenen KÜMATFEN (Kütahya Matematik-Fen Olimpiyatı) sınavı 7 Mayıs Pazar günü okulumuzda yapıldı. 25 ortaokuldan 204 8. sınıf öğrencisinin katıldığı sınav sonunda öğrencilere ve velilerimize ikramda bulunuldu.

Sonuçlar ve cevap anahtarı duyurular bölümünde yayımlanmıştır.

Nis

11. ve 12. sınıf öğrencilerimize İstanbul Üniversite tanıtım gezisi düzenlendi. 2 gün süren gezinin ilk gününde Koç Üniversitesi, İTÜ ve Cerrahpaşa tıp fakülteleri gezildi. 2. gün ise tarihi yarımada rehber eşliğinde gezildi.

Nis

Okulumuzda Kutlu Doğum haftası programı İlimiz Vaizlerinden Sayın Alaattin ÖZKANAT hocamızın katılımıyla yapıldı. ´´Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu seminer hocamız tarafından öğrencilerimize sunuldu.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmenlerinden Eray KANPAK´ın rehberliğinde öğrencilerimiz Sinem ULU ve İrem BOLAT tarafından hazırlanan "Düzgün Çokgenlerde Kn Tam Çizgisinin Uzunluğu Euler Turu ve Gezgin Satıcı Problemi" isimli projemiz Bursa Bölge Finallerinde 1. olarak Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı. Kendilerine Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmenlerinden Gülsem ÇETİN´in rehberliğinde öğrencilerimizce şiir gecesi düzenlendi.

Şbt

Kütahya´daki turnuvalarda 1. olarak Bölge Elemelerine gitme hakkını kazanan Güzein KILIÇ, Ayça BALTACI ve Esra ÖZKAN isimli öğrencilerimizden oluşan  Masa Tenisi takımımız, Tekirdağ ilinde düzenlenen Bölge Elemelerinde Çorum, Bursa, İzmir ve İstanbul takımlarını yenerek finallere kalmayı başarıp Kırklareli takımıyla oynadığı final maçında 2. olmuştur. Takımda yer alan öğrencilerimizi ve hocasını başarısından dolayı kutluyor Türkiye Elemelerinde başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz gezi inceleme kulübü tarafından 1 - 2 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Üniversiteleri gezisi düzenlendi. 12. sınıf öğrencilerimizin katıldığı gezide Hacettepe Tıp Fakültesi, Ortadoğu Üniversitesi ve Bilkent üniversitesi yetkilileri tarafından okullar tanıtıldı. Ayrıca 15 Temmuz 2016 günü bombalanan TBMM ve Anıtkabir ziyaret edildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıldönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Ekm

Okul öğrenci meclis başkanlığı seçimi yapıldı. 3 öğrencimizin katıldığı seçimde 11 - A sınıfı öğrencilerimizden Muhammet Basir KUTLU okul öğrenci meclis başkanı oldu.

Ekm

2016 - 2017 Öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı 15 Ekim 2016 cumartesi günü yapıldı. Katılan velilerimize öğretmenlerimiz tarafından dersleri hakkında bilgi verildi.

Ekm

2016 Yılı Okul - Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 15 Ekim 2016 Cumartesi günü okulumuz seminer salonunda yapıldı. Toplantıda alınan kararlar duyurular bölümündedir.

Program için aşağıdaki linki tıklayınız

KÜTAHYA VALİLİĞİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

29.08.2016 09:50

Tem

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabahattin DÜLGER ve İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden Sayın Yakup KARANFİL okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzda devam etmekte olan Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme kursuna katılan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden bilgi aldılar.