Eray KANPAK - Matematik Öğretmeni

1975 Meriç-EDİRNE doğumludur. 1992 yılında Lüleburgaz Kepirtepe Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Aynı yıl Yozgat Akdağmadeni Boğazköy ilkokulunda sınıf öğretmenliği görevine başladı.1997 yılından itibaren Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi, Akdağmadeni Endüstri Meslek Lisesi , Akdağmadeni Kaymakam Mehmet Tahir İlköğretim Okulu ve Akdağmadeni Anadolu Lisesinde görev yaptıktan sonra 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Fen Liseleri Öğretmen seçme sınavında başarılı olduktan sonra Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi Matematik Öğretmeni olarak atandı. 2021 yılında Kütahya Bilim ve Sanat Merkezi Matematik öğretmeni olarak göreve başladı. 2022 yılında tekrar Nafi Güral Fen Lisesi Matematik Öğretmeni olarak atanarak görevine devam etmektedir.

Ayrıca 2014-2021 yılları arasında Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Proje yarışmasında danışmanı olduğu matematik projelerinde 7 kez bölge birinciliği , 1 kez Türkiye dördüncülüğü,1 kez Türkiye üçüncülüğü, 1 kez Türkiye Birinciliği ve Yılın Genç Araştırmacısı ödülleri kazanılmıştır. 2017 yılında Amerika Birleşik Devletlerinin Los Angeles şehrinde düzenlenen İntel İsef Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarına Matematik alanında Türkiyeyi Temsil eden projenin danışmanı olarak katılmıştır. 2009-2011 yılları arasında Tübitak tarafından düzenlenen olimpiyat eğitimlerinde üç aşamayıda geçerek yapılan olimpiyat sınavında başarılı olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.