Ara

Öğrencilerimizin hem akademik hem sportif hem de sosyal yönden dolu dolu ve verimli geçen bir lise dönemi yaşayabilmesi için etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. 11/C sınıfı öğrencilerimizle öğretmenlerimiz akşam yemeğinde buluşarak moral ve motivasyon depoladılar.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün YKS hazırlık kapsamında düzenlediği, 5124 12.sınıf öğrencisinin katıldığı TYT deneme sınavında okulumuz öğrencisi NEVRA ÖZMUMCU 120 soruda 116,25 net ile İL BİRİNCİSİ olmuştur. Ayrıca öğrencilerimizden Gökalp GÜRBÜZ, Mustafa BALA, Aysel Büşra KOCA, Ezgi SARGIN, İsmail TOSUN ve Ahmet Oğuz KAYADELEN de ilk 10’da yer almışlardır. İlimizde sınava hazırlanan tüm öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Ara

12.sınıflarımız İzmir’de… Bornova Çiçekli Köy Asmalı Bahçe’de köy kahvaltısı ile başlayan gezimiz Ege Üniversite Tıp Fakültesi gezisi ve tanıtımı ile devam etti. Daha sonra Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’de gerçekleştirilen “İzmir Üniversite Tanıtım Günleri”ne katılan öğrencilerimiz ardından Konak Meydanı, Saat Kulesi, Kemeraltı Çarşısı ve Kordon Boyu’nu gezerek keyifli vakit geçirdiler.

Kas

Nafi Güral Fen Lisesi spor alanında da başarılara doymuyor. Okul sporları Gençler A Bilek Güreşi Müsabakalari Genç Erkekler   Nezih Merdan ÖZÇOBAN 80+kg SOL KOL İL 1. Oğuzhan ÇELİK 75kg SOL KOL İL 3.  Genç Kızlar Zülal ERMİŞ 50kg SOL KOL İL 3. Elçin Vera UYSAL 70kg SOL KOL İL 4. oldular

Kas

Pansiyon öğrencilerimizin yoğun tempoları arasında Manevi Danışman Betül ERYILMAZ ile Hasbihalleri...

Kas

Pansiyon öğrencilerimiz arasında Türkçemizi en güzel kullanarak "Anı Yazma" yarışması düzenlendi . Birinci olan öğrencimize ödülü  okul müdürümüz tarafından verildi.

Kas

Okulumuz Rehber öğretmeni Günnur BOZDEMİR tarafından pansiyon öğrencilerimize Psikososyal Sağlamlık Semineri verildi.

Kas

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz spor salonunda Dark, Masa Tenisi, Voleybol… gibi turnuvalarımız gerçekleştirilmektedir. Öğretmenler Gününü  öğrencilerimiz çiçekler ile kutladılar.

Kas

Psikososyal Destek Programı İşin Aslı isimli Göç Etkinliği ülkemizde yaşayan mültecilere yönelik farkındalık kazandırılmak amacıyla uygulandı. Belgeleri Okul Rehberlik servisimizde saklanmak üzere tasnif edilmiştir.

Kas

Anadolu Mektebi Kitap Okuma Projesi kapsamında okulumuzda gereken kitaplar temin edildi ve yarışmaya hazırlık için yoğun çalışmalar başladı. Pansiyonda da okuma çalışmaları devam etmekte.

Kas

Nafi Güral Fen Lisesi bugün Ata’sını minnetle özlemle ve saygıyla andı. Türk Dili ve Edb. Öğretmenimiz Şule ERBAY ve Müzik Öğretmenimiz Onur Mert SARIKAYA’nın hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk’ü anma programımız konuşmalar, şiirler, marşlar, Atamızın sevdiği türküler ve oratoryo etkinlikleri ile gerçekleşti.

Kas

Yüzme müsabakalarında Nafi Güral Fen Lisesi damgası. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yüzme yarışlarında öğrencilerimizden rekor dereceler geldi. 8 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya ile takım olarak İl birincisi oldular.

Selim Aktaş;

50 metre serbest 1.

50 metre kelebek 1.

50 metre sırtüstü 1.

200 metre serbest 1. olarak 4 altın madalya aldı.

Ayşenaz ÇİFTÇİ;

100 metre kurbağa 1.

200 metre kurbağa 1.

200 metre serbest 1.

100 metre serbest 2. olarak 3 altın 1 gümüş madalya aldı.

Asaf BARUT;

200 metre karışık 1.

400 metre serbest 2.

200 metre kurbağa 3.

100 metre kurbağa 3. olarak 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya aldı. Öğrencilerimizi yetiştiren hocalarını ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Nafi Güral Fen Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı neticesinde Sn. Halil KURU okul aile birliği başkanı oldu. Sn. Fevzi YILMAZ, Sn. Fatma DURMUŞ, Sn. Özlem AKTAŞ, Sn. Sevgi DİLEK yönetim kurulu; Sn. Ömer İlhan KARATEPE ise denetim kurulu üyeliğine seçildiler.

Afetlerden Korunma Bilinci

Okulumuz Müzik öğretmeni aynı zamanda arama kurtarma personeli olan Onur Mert Sarıkaya AFAD ile ilişkili olarak Afetlerden Korunma Bilinci hakkında bilgiler verdi.

Akran Zorbalığı Eğitimi

Okul Rehber Öğretmenimiz öğrencilerimize akran zorbalığı konusunda eğitim verdi.