Ağu

30 Ağustos Zafer bayramı için yapılan törende öğrencilerimizle birlikte hazır bulunduk. Bize bu zaferi yaşatan başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ağu

Özel arkadaşım isimli etwinning projemiz kalite etiketi almaya hak kazanmıştır projemizin yürütücüsü rehber öğretmenimiz Günnur Bozdemir'e ve projede yer alan tüm öğrencilerle öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ağu

6-7Ağustos 2022 tarihlerinde okulumuzda 9.Geleneksel Mezunlar buluşması gerçekleştirilmiştir.

İlk gün çeşitli turnuvalarla neşeli saatler geçiren mezun öğrencilerimiz, ikinci gün verilen mezuniyet pilavı ile anılarını tazelemisler ve bir dahaki buluşmanın hayali icersinde ayrılmışlardır.Etkinliklerde öğrencilerimizi yalnız birakmayan Okul Müdürümüz Sayın Murat Fazıl Akkoç başta olmak üzere emeği geçen öğrencilerimize ve katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün organize ettiği gezi ile 2022 YKS sınavında derece yaparak mühendislik bölümlerini tercih edecek olan genç mühendis adayı öğrencilerimiz Türk Havacılık ve Uzay Sanayi AŞ. (TUSAŞ) yerleşkesini ziyaret ettiler. TUSAŞ mühendis ve yetkilileri öğrencilere mühendislik alanları ve şirketin çalışmaları hakkında bilgi verip, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladılar. Öğrencilerimiz TUSAŞ gezisinin akabinde  1. ve 2. TBMM binaları da ziyaret etme fırsatı buldular.

Ağu

Değerli öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz; Nafi Güral Fen Lisesi ailesine hoş geldiniz. 4 yıl sürecek olan yolculuğumuzda hedefimiz; özgüveni yüksek, üreten, toplumun dertlerini dert edinen,bilimin ışığında milli manevi değerlerine bağlı, sosyal ve hayat başarısını hedeflerken akademik olarak da en iyi olma yolunda çalışacak mutlu bireyleri yetiştirmektir. Nafi Güral Fen Lisesi Öğretmenleri

Ağu

Nafi Güral Eğitim Vakfı Başkanı Sn. Gülsüm GÜRAL Hanımefendi ve Nafi Güral Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Hasan ÖREN bugün okulumuza ziyarette bulundular. 2022 YKS sonuçlarına göre dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek hediyelerini takdim ettiler. İl Milli Eğitim Şube Md. Sn. Zeki Atik ile beraber Nafi Güral Eğitim Vakfının üstlendiği, yapımı devam eden okul tadilat çalışmalarında incelemelerde bulundular. Bu vesile ile mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, NG ailesine teşekkür ederiz.

Tem

Ali Güral Lisesi tarafından düzenlenen

"ZAFERİN BİRİNCİ ASRI" Hikaye yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Hayrinnusa YESİL'e ve Öğretmenimiz  Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Şule ERBAY'a ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz verdi.

Öğrencimiz ve Öğretmenizi tebrik ediyoruz.

Tem

Okulumuz 24. dönem 12. sınıf öğrencililerimize yönelik mezuniyet tören ve eğlencesi yapıldı. Törene Okulumuz kurucuları Nafi GÜral Ailesinden Kütahya Porselen Yönetim kurulu başkanı Sema GÜRAL, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz İrfan KANİK, Hüseyin Hakan DURUM ve Mustafa Topuz, okul aile birliği başkanımız İbrahim BAKIR ve Nafi GÜRAL Eğitim Kültür Vakfi Baskanı Hasan OREN da katıldı. Bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz rehberliğinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik bu yıl 12. düzenlenen Kütahya Matematik Fen olimpiyatları ödülleri sahiplerini buldu. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan BAŞYİĞİT, ve İl Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz İrfan KANIK ve Mustafa TOPUZ'un katıldığı ödül töreninde sınavlarda ilk 10'a giren öğrencilere sertifika ve plaket verildi.

Haz

Kapadokya Üniversitesi'nin bu yıl 3.sünü düzenlediği, 62 il 160 okul ve 248 yarışmacının katıldığı  "Liseliler Öykü Yarışması"nda "Yanılgıdan Kurtuluş" isimli öyküsü ile katılıp dereceye giren 9. Sınıf öğrencimiz Ayşe GÖK'ü ve danışman öğretmeni Şule ERBAY'ı tebrik ediyoruz.

Haz

İl Mİllî Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu e-twinning progesi "ENGLISH DAYS" kapsamında ilimizde yapılan ingilizce münazara yarışmasında okulumuz il ücüncüsü olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve ingilizce öğretmenimiz Lale TORUN'a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri, coğrafya öğretmenimiz Münevver UYSAL rehberliğinde Dumlupınar Üniversitesi'ni ziyaret ettiler. Öğretim üyesi Hatice Berna KÖSE üniversitedeki imkanlar hakkında bilgi verirdikten sonra kırmızı salonda öğrencilerimizi karşılayan Prof. Dr. İrfan TERZİ öğrencilerimize eğitim hakkında tavsiyelerde bulundu. Kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Kütahya Güzel Sanatlar Derneği iş birliğiyle bu yıl 12.si düzenlenen Hisarlı Ahmet sempozyumu kapsamında, ilimiz şairlerinden İsa KAHRAMAN okulumzuda şiir ve türkü dinletisi düzenledi. Seslendireiği türkülerin hikayelerini anlatan KAHRAMAN okuduğu şiirlerle de öğrencilerimize ve  konuklarımıza keyifli anlar yaşattı. Ressam Hatice Balcı - Tavşanlı

Ressam Sabahat Sarıoğlu'ya, Kent konseyi Şairler ve yazarlar çalışma grubu başkan yardımcısı Şair Züleyha Özbay Bilgiç'e, Şair Ayşe Ceyhan Düzgün'e, Filigrafi Sanatçısı Özlem Zeyrek'e ve Türkü ve şiirleriyle bizlere keyifli dakikalar yaşatan Şair İsa Kahraman'a teşekkür ederiz.

Haz

Müzik öğretmenimiz Onur Mert SARIKAYA önderliğinde okulumuzda pop konseri verildi. Müzik öğretmenlerinden oluşan müzik grubu tarafından seslendirilen eserlere öğrenciler de coşkuyla eşlik ettiler.

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna yaklaşırken, yoğun çalışma temposuna bu coşkulu konserle ara veren öğrenciler konser sonrasında mutluluklarını dile getirdiler. Konserde sahne alan okulumuz müzik öğretmeni Onur Mert SARIKAYA'ya, Mimar Sinan ortaokulu müzik öğretmeni Can ERTİT'e, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar lisesi müzik öğretmeni Hande ŞAHİN ACAR'a, Hüsnü Kişioğlu Ortaokulu Müzik öğretmeni Şükrü KÜÇÜKER'e ve Bilim Sanat Merkezi müzik öğretmeni Yiğit İNEGÖL'e teşekür ederiz.