T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi

Öğrencilerimizi Dijital Vatandaşlık Konusunda Hazırladığımız Kahoot Yarışması İle Bilinçlendirdik

It's up to you to make the internet better." adlı etwinning projemiz kapsamında, öğrencilerimize yönelik "Dijital Vatandaşlık” konulu interaktif bir Kahoot yarışması düzenlendi. Bu etkinliğin amacı, öğrencilerin dijital vatandaşlık konusundaki bilgi düzeylerini test etmelerini ve bu alanda farkındalık oluşturmalarını sağlamaktı.

Öğrencilerimiz, çeşitli soruların yer aldığı yarışmada dijital vatandaşlık kavramının farklı yönlerini keşfettiler. Etik, güvenli ve sorumlu bir dijital davranışın önemini vurgulayan sorularla karşılaşan öğrenciler, bu konuda bilgilerini ölçme ve geliştirme fırsatı buldular.

Eğlenceli ve öğretici bir etkinlik olan Kahoot yarışması, öğrenciler arasında heyecanlı bir rekabet ortamı oluşturdu. Aynı zamanda, dijital vatandaşlık konusundaki bilinçlerini artırdı ve öğrencilere dijital dünyada nasıl daha güvenli ve sorumlu bir şekilde hareket edecekleri konusunda önemli ipuçları sağladı. Bu etkinlik, öğrencilerimizin dijital becerilerini geliştirirken eğlenmelerini de sağladı.

Kahoot yarışmasını hazırlayan öğrencilerimiz Hüdayi Berk AKDOĞAN, Nehir USLU, Mustafa KARAKAYA ve Deniz GÜRBÜZ e teşekkür ederiz teşekkür ederiz.

 

 

 

 

29-02-202429-02-202429-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 11:15 - Görüntülenme: 64
  Beğen | 0  kişi beğendi