Anadolu mektebi yazar okumaları il paneli

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında gerçekleştirdiği 'Hikâyemizin Yarım Asırlık Yerli Sesi: Mustafa Kutlu' il paneli yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele 9/C sınıfından öğrencimiz Ceylin Berra Özyurt’la katıldık. Farklı okullardan panele katılan öğrenciler Mustafa Kutlu’nun hikayelerinden yola çıkarak oldukça bilgilendirici ve zevkle dinlenilen bir panel gerçekleştirdiler. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları il paneli sonunda sunum yapan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürümüz tarafından teşekkür belgesi, kalem ve kitap hediye edildi. Panelin hazırlanmasında ve sunulmasında öğrencimize desteklerini esirgemeyen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülsem Çetin’e teşekkür ederiz.

14-02-202414-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 23:46 - Görüntülenme: 32